Skip to main content

Tre personer evakuert da stabbur brant

UBEBOELIG: Tre personer evakuerte seg selv da det begynte å brenne i dette stabburet rett sør for Asker kirke natt til lørdag.

Et stabbur i Asker ble skadet i en brann natt til lørdag.

Tre personer ble evakuert i brannen i stabburet i Askerveien, ikke langt fra Asker kirke. Brannvesen og politi fikk inn melding like før klokken 03.30.

– Ingen personer skal ha blitt skadet. Bygningen har selvsagt fått en del brann- og røykskader, men bærende konstruksjoner skal være intakte, sier Tor Grøttum, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

De tre personene som evakuerte seg selv, skal ha bodd i bolighuset, som er bygget sammen med stabburet via en slags sidebygning.

Politiet har foreløpig ingen formening om brannårsaken

LES OGSÅ: Brann i enebolig i Gjønnesveien

Sloss med steiner

Rett før brannen måtte politiet rydde opp i et slagsmål i Asker sentrum. Opptil 10 personer skal ha vært involvert.

– Noen av de involverte skal ha angrepet hverandre med steiner. En mann ble påført et brudd i en ankel. En annen mann er pågrepet, mistenkt for å ha forårsaket skaden, sier Grøttum, som legger til at det var uoversiktlig da politiet kom til stedet.

– Folk løp litt i alle retninger, sier operasjonslederen.

LES MER: Utelukker ikke flere pågripelser etter masseslagsmål

Promille-søvn i bil

Ved 04.20-tiden rotet en 38-åring fra Drammen det til seg for seg selv, da han parkerte bilen i veikanten på E18 ved Høvik – for så å ta seg en høneblund.

– En politipatrulje trodde bilen var forlatt og sjekket den. De fant en mann som lå og sov, og som hadde promille, sier Grøttum.

Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort og er anmeldt for forholdet.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.