Skip to main content

Tre falt over vei i Lommedalen og på E18

TRE: Dette treet falt over veien i Lommedalen. Heldigvis var det hverken fotgjengere eller biler på stedet da treet falt.

Ingen personer kom til skade da et tre falt over veien i Lommedalen tirsdag kveld.

Det melder politiet på Twitter klokken 18.40.

Treet falt over Skarvaveien i Lommedalen, men gjorde heldigvis ingen skade på hverken personer eller kjøretøy.

– Brannvesenet skulle sende opp en bil og kontakte kommunen. Det var snakk om at det kanskje var flere råtne trær på stedet som sto i fare for å falle ned, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt.

Treet ble først dratt til side slik at en og en bil kunne passere. Da Budstikka var på stedet like etter klokken 19, var treet fjernet fra veibanen.

Klokken 20.15 melder politiet på Twitter at et tre har falt ned på E18 utgående ved Strand. Treet ligger i høyre felt, og Mesta og Veitrafikksentralen er varslet.

Kraftige vindkast

Meteorologisk institutt har gått ut med gult farenivå i forbindelse med kraftige vindkast i hele Oslo og Akershus.  Ifølge Meterorologisk institutt dreier det seg om vindkast på omkring 20 m/s østafjells.

Sterke vindkast kan ifølge meteorologene føre til lokale strømbrudd, og trær som blåser over ende. Løse gjenstander som trampoliner og hagemøbler kan også blåse avgårde, og publikum bes om å være forsiktige når de beveger seg utendørs.

Vinden skal minke natt til onsdag.

Les flere artikler