Skip to main content

Tre E18-kollisjoner ga propp i morgentrafikken

To biler var involvert i en kollisjon på E18 før Asker mandag morgen.

Foto: Innsendt

Det ble full stopp på E18 før Asker etter flere E18-ulykker mandag morgen.

Det har vært to trafikkulykker på E18 inngående før Asker, begge skjedde litt før klokken 07. Én ved påkjøringen fra Drengsrud og én ved Padderudvannet. Ulykkene skaper lang kø bakover mot Lierbakkene.

– Ulykken ved Drengsrud er en singelulykke. Én person er lettere skadet og kjørt til legevakten, opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli i politiet.

Bilen ble etterhvert fjernet av Bærum kranservice.

– Ved Padderud er det to biler som har kollidert. Ingen personer er skadet, men én av bilene trenger berging, forteller han videre.

Først ved 08.35-tiden ble bilen som trengte berging fjernet. Bergingsbilen ble også hindret av den lange køen som rakk og bygge seg opp helt tilbake til Bunnen av Lierbakkene. Forsinkelsen var lenge på rundt én time.

I tillegg til de to ulykkene i retning mot Oslo, var det også en singelulykke i utgående retning etter påkjøringsfeltet i retning mot Drengsrud. Ingen personskade, men også dette skaper ekstra kø.

– Her ble det meldt om glatt veibane, så Vegtrafikksentralen vil sende noen for å sjekke ut forholdene, opplyser Skott.

Ellers i morgentrafikken er det køfritt mellom Asker og Sandvika. Derfra er det kø videre mot Strand. Forsinkelsen her er på 14 minutter.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.