Skip to main content

Torsdag kom Hollywood til Lommedalen

SOM I HOLLYWOOD: Det var som i Hollywood på Mølladammen skole torsdag kveld.

Rød løper, lys, musikk, paparazzier og filmgalla. Torsdag kveld var det Oscar-utdeling på Mølladammen skole.

– Kjempegøy med en slik kveld, mener Mathias Øien (14) , en av kveldens fire verter.

Det er i Hollywood i USA at filmeliten hvert år samler seg til Oscar-utdeling. I den kjente stjernebydelen i Los Angeles kåres de beste filmene i ulike kategorier. Det samme skjedde på Mølladammen torsdag kveld.

Her har tiendeklasseelever fra fagene Sal og Scene og Medier og Informasjon, laget filmer innenfor kategoriene drama, thriller, komedie og action.

Det var nominert filmer i de ulike kategoriene, og det var trailerne fra disse filmene som torsdag ble vist i auditoriet.

Oscar i Lommedalen  

Men før man kom så langt var det inngang med stil.

For her var rød løper med fakler plassert foran skolens hovedinngang. Og akkompagnert med musikk på full guffe gjorde filmskaperne og andre elever entré akkurat  som i Hollywood på den røde løperen.

Oscar-kveld på Mølladammen 

Står for hele arrangementet

– Spennende og bra å ha et slikt opplegg. Det skaper mye engasjement, mener en annen av vertene Aleksandra Selle (15).

Lærer i sal og scene, Peter Stivang og lærer for Medier og Informasjon, Ida Aanerud Kristiansen, forteller at det er elevene som står for alt rundt arrangementet.  Men begge lærere var hjertlig tilstede torsdag, og gledet seg med elevene over arrangementet.

Stivang opplyser at det til sammen er rundt 44 elever fra de to fagene som har laget filmer. Men alle elever på tiendetrinn var invitert.

LES OGSÅ: Gjenskaper gamle dager på video

Filmvisning

Inne i auditoriet ble de nominerte trailerne vist til stor jubel fra salen. Avstemming skjedde via elevenes telefoner.

Kvelden endte med kåring av den beste filmen.  Åres Æres-Oscar gikk til filmen "To glass med whiskey" laget av Niklas Sevaldsen, Mina Holm, Aurora Skog, Chioma Maduekwe og Ane V. Almlid.

LES OGSÅ: Nesbru-elev har laget film om konsekvenser av fyllekjøring

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.