Skip to main content

Tomannsbolig gikk 300.000 over takst

Fire budgiverer kjempet om å sikre seg denne boligen som gikk for 300.000 kroner over takst.

Ønsket om å kunne flytte rett inn gjør at folk er villig til å punge ut litt ekstra for boligen. – Folk har mer penger enn tid, sier megler Håkon Dybvad.

Boligen i Løkebergveien på Haslum ble lagt ut med en prisantydning på 6.950.000 kroner.

Tirsdag ble boligen solgt 300.000 kroner over taksten, som var satt til 7,1 millioner.

– Den gikk fort og greit unna. Det var fire aktive budgivere og prisen endte på 7,4 mill, sier megler Håkon Dybvad i Krogsveen Bekkestua.

– Folk vil flytte rett inn

Boligen fra 1964 har blitt betydelig pusset opp de siste årene. I annonsen beskrives den 205 m² store halvparten av tomannsboligen slik: «En meget delikat og tiltalende bolig med moderne finish. Gjennomgående god standard og tiltalende løsninger, både ute og inne».

LES OGSÅ: Meglere: - Selg boligen din før snøen og kulda kommer

– Den er pusset opp innvendig med både nytt kjøkken og nye bad. Det er blant annet to delikate bad, fortsetter Dybvad, som ikke er i tvil om at det er årsaken til det gode salget.

– Den fremstår som tilnærmet innflyttingsklar og er tiltalende. Folk har mer penger enn tid, og de fleste ønsker noe som er ferdig oppusset og som de kan flytte rett inn i, slår han fast.

EIENDOMSBASEN: Dette selges boliger i Asker og Bærum for

25 familier

Totalt dukket 25 familier opp på visning. Dybvad er ikke overrasket over den store interessen.

– Det er en bolig med et stramt moderne uttrykk som tiltaler mange.

– De fleste som dukket opp var reelt interesserte i boligen. Årsaken til at flere ikke var med i budrunden, var nok at det lå til grunn at prisen fort ville komme over takst, avslutter Dybvad.

Les flere bolig- og økonominyheter her

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.