Skip to main content

Tjente 2 mill. på to år

RENOVERT: Leiligheten i Lokes vei på Avløs er totalrenovert i moderne stil. Bildet er hentet fra prospektet.

Leiligheten i Lokes vei på Avløs steg 2,2 millioner kroner i pris på to år.

Da boligen ble solgt tidligere denne uken, endte prisen på 5.925.000 kroner. Det var 2,2 millioner kroner mer enn hva selgeren ga for leiligheten i 2014, og 1 million over prisantydning.

– Selgeren var fornøyd med prisantydningen. Han ble helt satt ut da budrunden var over, forteller eiendomsmeglerfullmektig Waqas Sharif i DNB eiendom i Sandvika.

LES OGSÅ:

Få slike boliger

Leiligheten i Lokes vei har 107 m² i bruksareal, med tre soverom, to boder, åpen kjøkkenløsning, bad og separat toalett.

I tillegg har den terrasse med vid utsikt og direkte adkomst på bakkeplan.

– Kombinasjonen av størrelse, god beliggenhet og direkte adkomst gjorde leiligheten attraktiv for mange. Det er mangel på slike boliger i dette området av Bærum, sier Sharif.

Det siste året har det bare blitt solgt to leiligheter med tilsvarende størrelse i Lokesvei. Den ene var 11 kvadratmeter større, og gikk for 4,49 millioner kroner i mai 2015. Den andre var akkurat like stor, og ble solgt for 4,8 millioner i november 2015.

VID UTSIKT: Fra terrassen i Lokes vei kan man se ut over store deler av Bærum. Bildet er hentet fra prospektet.

LES OGSÅ: Selger Gjettum-bolig fra 1930 for 90.000 kroner per kvadratmeter

Er totalrenovert

Ifølge Sharif er leiligheten blitt totalrenovert de siste to årene, og alt skal være utført av profesjonelle håndverkere. Men hvor mye selgeren har lagt i oppussing, og hvordan regnestykket blir totalt, kjenner ikke Sharif til.

Mellom 25-30 personer var på visningen, og seks personer la inn bud. Første bud lå på prisantydningen, som var 4.950.000 kroner. Totalt kom det inn 28 bud, før budrunden var over.

Ifølge Sharif kom halvparten av budgiverne fra Bærum, mens de øvrige fra Oslo og omegn.

LES OGSÅ: Enebolig med 1967-standard gikk 1,85 mill. over takst

Les flere artikler