Skip to main content

Tinius sparket privatsjøføren

Tinius Nagell-Eriksen sparket sin privatsjåfør.
Tinius Nagell-Eriksen sparket sin privatsjåfør.

Milliardær og Scibsted-eier Tinius Nagell-Erichsen (72) fra Blommenholm sparket sin privatsjåfør fordi han vasket bilen når han ikke skulle.

Ifølge Tinius Nagell-Erichsen, som er svært bilinteressert, har hans privatsjåfør Stein Tjomsland gjentatte ganger latt være å gjøre som han ble bedt om.

Det kommer frem i kjennelsen fra Asker og Bærum tingrett, som behandlet spørsmålet om privatsjåføren skal få stå i stilling frem til hovedforhandling i saken senere i år. Dommeren mener Tjomsland må fratre sin stilling, skriver Dagens Næringsliv.

I fjor høst fikk Nagell-Eriksen ny bil. Den hadde spesiallakk og måtte ikke vaskes før lakken hadde herdet. Sjåføren syntes bilen var skitten og foretok en vask. Dette er en av episodene som utspant seg på Høvikodden der Nagell-Eriksen bor vegg i vegg med kunstsenteret.

Kort tid senere rygget privatsjåføren inn i et tre på på gårdsplassen utenfor huset. Dagen etter fikk Tjomsland sparken.

Tjomsland selv mener oppsigelsesgrunnen er ullen og usaklig. Hovedforhandlinger vil skje i retten senere i år. I kjennelsen fra tingretten skriver dommeren at det har oppstått en særdeles vanskelig arbeidssituasjon og hun viser til at situasjonen synes fastlåst også fordi Tinius Nagell-Eriksen når har ansatt husholderskens ektefelle som ny sjåfør.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.