Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

The Voice-Nicoline: – Det er dette jeg vil

FINALIST: Fredag sto Nicoline Berg Kaasin fra Bekkestua på scenen i programmet The Voice på TV2. – Det er tomt og rart at det er over, men det var den opptredenen under The Voice som jeg er mest fornøyd med, sier hun.

Nicoline Berg Kaasin (26) kom helt til finalen i The Voice. Nå legges planen for hva tv-konkurransen kan gjøre for karrieren.

– Det er tomt og rart at det er over, men det var den opptredenen under The Voice som jeg er mest fornøyd med. Jeg koste meg og klarte virkelig å nyte det. Det ble en fin avslutning, utfallet kan jeg uansett ikke gjøre noe med, sier Nicoline Berg Kaasin (26) fra Bekkestua.

LES OGSÅ: – Jeg holder meg rolig

Helt fabelaktig

Fredag kveld, foran 892.000 tv-seere, gikk finaleprogrammet i The Voice på TV2, som til slutt ble vunnet av Yvonne Nordvik Sivertsen.

Nicoline Berg Kaasin fremførte Susanne Sundførs «Delirious».

LES OGSÅ: Nicoline til finalen: – Tusen tusen takk!

– Det er helt fabelaktig. Det er gøy å se at du bruker finalen til å strekke deg, med en sånn ro og eleganse, sa mentor Sondre Lerche etterpå.

Selv har Nicoline så vidt rukket å lande etter all viraken som følger en tv-produksjon. Nå håper hun at dette kan hjelpe henne videre i veien mot en artistkarriere.

– Selv om jeg ikke har rukket å tenke så langt, så vet jeg at det er dette jeg vil drive med. Tilbakemeldingene gjør at jeg har fått troen på meg selv, sier hun og bekrefter at hun har fått flere henvendelser den siste tiden.

LES OGSÅ: – Føles som en drøm jeg snart våkner fra

Det dreier seg om alt fra event-oppdrag til brylluper. Denne uken setter hun seg ned for å ta kontakt med alle og tenke gjennom hva hun vil og få gode råd fra involverte i tv-programmet. Aller helst håper 26-åringen at tv-programmet vil føre til at hun får kontakt med låtskrivere.

– Å kunne jobbe frem materiale som man etter hvert kan gi ut, som ikke er cover, det hadde vært en drøm, sier hun.

Ros fra mentor

Bæringen har gjennom hele konkurransen fått ros fra mentorene.

– Den største premien for alle deltagerne i The Voice er å være med i prosessen. Dette er en intens artistskole. Det at Nicoline har kommet så langt som til finalen, beviser hvor god hun er, sa Sondre Lerche til Budstikka før finalen.

LES OGSÅ: – Folk gjør hva som helst for å bli best

Selv har sangfuglen klart å ta til seg all ros underveis. Mobilen har gått varm med meldinger fra flere ukjente, men også selvfølgelig fra familie og kjente i Bærum.

26-åringen mener mye av grunnlaget ble lagt i hjembygden, og da spesielt på Rud videregående skole, hvor hun var revysjef i 2008.

 

RUDREVYEN: I to år var Nicoline danser i Rudrevyen, før hun i 2008 var revysjef. Mye av grunnlaget for artistkarrieren ble lagt her. FOTO: KARL BRAANAAS

– Det var her mye av det startet for meg. Det var bare dødsgøy, sier hun.

Les flere artikler