Skip to main content

Tempo Gym-sjef plukket ned Elixia-plakater

Daglig leder ved Tempo Gym på Fornebu gikk og plukket ned Elixia-plakatene utenfor Five 55. Nå tilbyr hun Five55-medlemmer å trene gratis ved senteret inntil situasjonen er avklart.

Daglig leder Anita Range ved Tempo Gym forteller i en sms til Budstikka at hun personlig gikk og plukket ned Elixia-plakatene utenfor Five55.

«Det var jeg som plukket ned plakatene, og fikk noen til å ta ned ballongene». Jeg kjenner Geir Arne og synes det er fryktelig å gjøre noe slikt», skriver Range i sms’en til Budstikka. Hun referer til at gassballonger ble hengt opp utenfor Five55 og at representanter fra Elixia aktivt skal ha reklamert for medlemskap.

Del

Flott initiativ

Og Five55-medlemmer har tatt i mot treningstilbudet. Ingrid Gundersen fra Drengsrud er en av disse.

– Jeg kjører heller fra Drengsrud til Fornebu for å trene enn å trene på Elixia i Sandvika. Jeg reagerer utrolig på det Elixia gjorde, med å stille seg opp med ballonger og forsøke å rekruttere medlemmer fra en konkursrammet konkurrent. Det er å tråkke på folk som ligger nede, mener en svært engasjert Gundersen.

Les også:Elixia-offensiv mot Five55

Drengsrud-kvinnen har vært Five55 medlem i ett år, og kan ikke få fullrost senteret og hovedaksjonæren Geir Arne Bjune nok.

Ingen aktiv rekruttering

Daglig leder Anita Range ved Tempo skriver i sms’en til Budstikka at hun har avklart den gratis treningen ved senteret med Geir Arne Bjune, hovedaksjonæren i eierselskapet Billingstad Treningssenter som ble slått konkurs.

«Medlemmene på Five55 får lov å trene gratis hos oss mens forhandlingene på Five55 pågår. Dette har vi snakket med hovedaksjonær Geir Arne Bjune i eierselskapet bak Five55 om. Han skulle legge det ut på sin nettside. Vi mener at det beste er å hjelpe hverandre og ha en god dialog. Det viktigste er at medlemmene har et sted å trene», skriver Range i sin sms.

Elixia-svar

Elixias opptreden har vakt sterke reaksjoner blant Budstikka.no’s leser etter at vår nettutgave skrev om saken i helgen.

En rekke innlegg har kommet inn, der et klart flertall kritiserer Elixias opptreden.

Hva mener du?Si din mening!

Ståle Angel, administrerende direktør for Elixia-kjeden har tidligere uttalt til Budstikka.no at det som skjedde må være et lokalt initiativ som han ikke ønsker å kommentere nærmere.

Jobber videre

Bostyrer, advokat Tone Bjørn, jobber i mellomtiden videre med forhandlinger med tanke på å få en ny driver på plass i treningssenteret.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.