Skip to main content

Syv personer fikk tilsyn av helsepersonell etter brann på Sandvika storsenter

Sandvika Storsenter ble evakuert etter brannen tirsdag ettermiddag. Til sammen syv personer har fått i seg røyk - fire gjester og tre vektere, opplyser politiet. 

Foto: NINA ABRAHAMSEN

Alle de besøkende skal ha måttet forlate kjøpesenteret etter at en motorsykkel tok fyr i parkeringshuset.

Ved 16.30-tiden, mens det hersket fullstendig trafikkaos på veiene, begynte en motorsykkel å brenne i parkeringshuset til Sandvika storsenter. Røyk skal ha sevet inn på senteret, hvilket medførte at brannalarmen ble utløst og gjestene evakuerte, opplyser operasjonsleder Bente Otterstad i Oslo politidistrikt. 

– Til sammen syv personer har fått i seg røyk - fire gjester og tre vektere. De har fått helsetilsyn på stedet av helsepersonell, sier Otterstad. 

Ved 18.30-tiden opplyser oppdragsleder André Kråkenes i politiet at alle de syv er dimittert uten skader, og at nødetatene nå har forlatt storsenteret. 

MC-brannen i parkeringshuset ble slukket cirka klokken 16.41. Et kvarter senere åpnet senteret dørene for gjestene igjen. 

Foto: NINA ABRAHAMSEN

Åpnet igjen

Brannen ble meldt slukket klokken 16.41, melder Oslo politidistrikt på Twitter. Brannen skal ha medført ytterligere kø og trafikale problemer i området rundt senteret.

– Vi har vært i kontakt med eier av den aktuelle motorsykkelen, som forteller at den skal ha antent i forbindelse med oppstart. Det er ikke meldt om skader på tilstøtende kjøretøy, opplyser Otterstad, og legger til at brannen førte til at sprinkleranlegget i p-huset. 

Sandvika storsenter ble åpnet for gjester igjen klokken 16.56, får Budstikka opplyst. 

MC-brannen førte til at mange besøkende til Sandvika storsenter evakuerte seg selv, melder politiet på Twitter. 

Foto: RICHARD SVEAAS DALE
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.