Skip to main content

Stupfull dame måtte kjøres til sykehus

Tilstanden til en dame i begynnelsen av 30-årene var så sjaber at politi og helsepersonell vurderte at en sjekk på sykehus var til hennes beste.

Meldingen som nådde politiets operasjonssentral klokken 01.34 natt til lørdag gikk ut på at en kvinne var så beruset at hun trengte hjelp.

– Personen som kontaktet oss var bekymret for kvinnen. Da vår patrulje kom til stedet lå hun på bakken. Hun var bevisst, men såpass stupfull at ambulanse ble tilkalt, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Hendelsen skjedde på Ramstadsletta ved Høvik. Kvinnen er bosatt i Drammen.

LES OGSÅ: 33 sjåfører tatt for ulovlig kjøring i nytt kollektivfelt på E18

Festbråk døde ut

Natt til lørdag ble også politiet kontaktet av en person på Vøyenenga som ønsket at festen hos naboen skulle avsluttes av en patrulje.

– Vedkommende hadde lukket alle vinduer, men det gikk fortsatt ikke an å sove. Vi hadde ingen patrulje å sende umiddlebart, men var på stedet en halvtimes tid senere og da var det stille, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i politiet.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.