Skip to main content

Streikende tilbake på jobb torsdag

Bærums lærerne har streikemøte i Rykkinhallen, Bjørn Johnsen

Fagforbundets leder i Bærum Bjørn M. Johnsen kan fortelle at de nærmere 800 streikende kommuneansatte vil være tilbake på jobb torsdag.

– Vi har gitt våre medlemmer beskjed om at de skal starte på jobb ved arbeidstidens begynnelse på torsdag. Det har vi også meddelt rådmannen. Da vil alle være på plass i kommunens administrasjon, NAV, hos kemneren, og i barnehager og på skoler, Det vil gå helt knirkefritt, sier Johnsen.

– Kjenner ikke resultatet

Da Budstikka snakket med streikegeneralen klokken 13.45 hadde han ikke fått oversikt over hva slags avtale som nå har blitt underskrevet.
– Vi konstaterer at det er kommet til enighet, men vi kjenner ikke til resultatet per nå. Det er foreløpig ikke kommet ut. Vi forventer imidlertid at det er underskrevet en avtale som vi er fornøyde med, sier Fagforbundets leder i Bærum Bjørn M. johnsen.

Streiken over

Partene i kommunestreiken ble enige onsdag. I nesten to uker har kommuneansatte i Bærum streiket for likelønn og mer sentral fordeling av pengene. På det meste har 800 arbeidstagere lagt ned arbeidet.


Les også:
Streiken er over

 

Hva synes du om utfallet av streiken? Si din mening

Tidligere tirsdag formiddag var streikegeneral Bjørn W. Johnsen forberedt på å streike videre.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.