Skip to main content

Stor politiutrykning til lekeslåssing

Politiet sendte flere patruljer da meldingen om slagsmål på Borgen kom fredag kveld. Det hele viste seg å ikke være fullt så alvorlig.

– Vedkommende som kontaktet oss var ikke i tvil om at det var alvor, og at én person hadde havnet i bakken som følge av slagsmål. Da vi kom til stedet, i nærheten av Borgen skole, viste det seg å være snakk om lekeslåssing, sier operasjonsleder Bente Otterstad i politiet.

Meldingen om slåssingen kom i 21.00-tiden. Det var miljøarbeidere og andre voksne som forsikret politiets mannskap om at det hele var uskyldig barnelek som muligens gikk litt for langt.

SKJEDDE OGSÅ FREDAG: Brøt seg inn på Nille og tømte kassa for penger

Etter hvert forklarte også noen av de involverte ungdommene, som ifølge politiet er i 13-årsalderen, at det ikke var reell slåssing.

– Vi er glade for at ingen er skadet. Men når personer rundt reagerer såpass, kan det være snakk om ordensforstyrrelse. Vi skal snakke med ungdommene, så får eventuelle reaksjoner komme etter det, sier Otterstad.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Vi er fremme, og i kontakt med flere ungdommer i 13-års alderen. Dette dreier seg trolig om et lekeslagsmål, og vi har ikke funnet noen som fremstår skadet. Vi tar oss tid til en god prat med ungdommen.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 19. oktober 2018
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.