Skip to main content

Stakk av og stjal bil etter E18-ulykke

To personer stakk fra stedet etter en singelulykke på E18 natt til mandag. 

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde på E18 inngående ved Lysaker, ved 02.30-tiden natt til mandag.

– Vi fikk også melding ganske umiddelbart om at to personer som satt i bilen som var involvert, hadde løpt fra stedet, forteller politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli. 

Flere politibiler, ambulanser og brannvesen ble sendt til stedet.

– Én av politipatruljene ble oppmerksom på en bil som kom kjørende ut fra et område like ved ulykkesstedet. Det ble en kort forfølgelse før bilen ble stoppet i Bestumveien og to personer pågrepet. Ut ifra spor på ulykkesstedet og arbeid med politihunder, har vi grunn til å tro at dette var de to personene som var involvert i ulykken, opplyser operasjonslederen.

Kjørt til Ullevål

Han forteller at begge er menn i midten av 20-årene. Bilen de to skal ha forsøkt å flykte vekk med, skal være stjålet.

– De har gått et lite stykke fra ulykkesstedet og stjålet en bil. Bilen som var involvert i ulykken, er ikke meldt stjålet, sier Stokkli.

Begge de involverte ble undersøkt av ambulansepersonell og besluttet kjørt til Ullevål sykehus. Der ligger de fortsatt mandag morgen til observasjon uten at det er mistanke om alvorlige personskader.

– Begge er besluttet pågrepet når de skrives ut fra sykehuset, tilføyer operasjonslederen.

Nå kan de vente seg en lang rekke punkter i siktelsen mot dem.

– Vi vil bli anmeldt for trafikkulykken, mulig kjøring i ruspåvirket tilstand, kjøring uten gyldig førerkort og bilbrukstyveri, fastslår Stokkli.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.