Skip to main content

Stabekkrevyen reddet i siste sekund – så sviktet publikum dagen før viktig prøveforestilling

TRENGER HJELP: Stabekkrevyen søker publikum til viktig prøveforestilling. Fra venstre: Kristine Pedersen, Madeleine Malling Breen, revysjef Alexander Meldal Andersen, Elias Sando,  Josefine Janson og Eirik Dysvik.

Skulle holde forestilling for et prøvepublikum søndag ettermiddag, men så meldte alle forfall. Nå ber de lokalbefolkningen om hjelp.

Stabekkrevyen fikk en treg oppstart dette semesteret, og lenge så det ut som at vinterens tradisjonsrike forestillinger var i fare for den videregående skolen.

Revyen slet med å få på plass revysjefer, men da Alexander Meldal Andersen Haure Said meldte seg frivillige til å ta ansvaret - fikk revyen grønt lys av skoleledelsen til å starte prosjektet.

På kort varsel ble tidligere bæring Bjørn Emmanuel Powlett Fredriksen hentet inn som revyinstruktør, og er nå revypendler fra Vestfold til Bærum for å hjelpe skolen frem til premieren 29. februar.  

– Som gammel bæring kunne jeg ikke la skolen gå et år uten revy, sier instruktøren, som jobber på spreng for å få forestillingen klar.

Prøveforestilling

Nå har skolen igjen støtt på problemer. Før jul ønsker de å vite om det er liv laget for å lage en teaterforestilling istedenfor revy – men våger ikke å sette verket til livs uten en prøveforestilling. De tok derfor kontakt med en lokal forening, som takket ja til å være prøvepublikum.

– Så har det skjedd noe intern kommunikasjonssvikt, så ingen derfra kunne komme. Plutselig står vi nå uten publikum før den viktige prøven, sier Fredriksen, som nå håper at lokalbefolkningen i Bærum kan møte opp.

– Vi trenger å vite om vi skal gå videre med dette før jul, og da må vi gjennomføre dette nå. Vi håper derfor at folk kan stille på kort varsel, sier instruktøren, som trenger minst 30 tilskuere for å få en skikkelig tilbakemelding.

– De vil få se noe helt unikt i revysammenheng, og må i tillegg love å holde tett om det de ser, forteller revysjef Said.

Frykter spioner

Forestillingen er på Stabekk Videregående skole klokken 16.30 søndag ettermiddag, og skolen søker publikum som er over 20 år.

– Vi har nok av ungdom som får sett dette, samtidig som at vi ønsker å se reaksjonen til et litt eldre publikum. Samtidig slipper vi på denne måten at spioner fra andre revyer ser hva vi holder på med, humrer Fredriksen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.