Skip to main content

Stabæk positive til arenaforslaget

Lars Holter-Sørensen i Stabæk Fotball.
Lars Holter-Sørensen i Stabæk Fotball.

Stabæk Fotball har ikke hatt tid til å vurdere tilbudet om å ta over arenadriften for 1 krone, men er positive til utviklingen.

Det opplyser styremedlem i Stabæk Fotball, Tor Q. Aaserød.

Både Aaserød og styreleder Lars Holter Sørensen er positive til den siste utviklingen i arenasaken.

– Det viktigste er at det foreligger et forslag om videre forhandlinger om en struktur som vi allerede har diskutert tidligere. Det ser jeg som veldig positivt, sier Lars Holter-Sørensen i Stabæk Fotball.

Vant frem i tingretten

 Tidligere fredag fikk Stabæk Fotball medhold i sin midlertidige forføyning.

– Vi vant frem i Asker og Bærum tingrett i dag, der retten fastslo at leiekontrakten er tinglyst, sier Tor Q. Aaserød, og legger til at klubben må studere tilbudet fra Stabæk Holding.

– Vi har ikke rukket å vurdere tilbudet fra Stabæk Holding i dag, så vi aner jo ikke hva dette betyr ennå. Men at Stabæk Holding går fra å ikke ville snakke med oss, og til å ville starte opp med forhandlinger igjen, ser vi på som superpositivt. Det betyr at vi kan diskutere fremtidige løsninger, og ikke andre scenarier.

Vil bli vurdert

– Alle innspill om fremtidige løsninger som innebærer at Stabæk Fotball kan bli i Telenor Arena, vil vi vurdere og ta imot med takk.

– Hva synes du om tilbudet om å overta driften for én krone?

– En kroner er jo veldig lite. Hadde det vært så enkelt, ville jo det vært fint. Men her må vi se på fremtidige løsninger, sier Tor Q. Aaserød.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.