Skip to main content

Sportsbil ble totalvraket på E18

HARD MEDFART: Denne Ferrarien fikk store skader i fronten etter det ublide møtet med autovernet på E18.

En Ferrari med sommerdekk krasjet i høy hastighet i autovernet på E18 på Billingstad mandag formiddag.

Ulykken skjedde like etter klokken 10. Politiet opplyser at bilen er påført store materielle skader etter å ha truffet autovernet på motorveien.

– Føreren av bilen mistet kontrollen og kjørte i autovernet og snurret. Etter rundt 100 meter stoppet bilen, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli.

Stokkli bekrefter at det dreier seg en om Ferrari som ble totalvraket i kollisjonen.

– Vi mistenker høy hastighet. I tillegg hadde bilen sommerdekk. Vi har tatt beslag i førerens førerkort, sier operasjonslederen videre.

To til legevakt

Ulykken skjedde i utgående retning, og køen ble fort lang. Ved 11-tiden, nesten én time etter ulykken, gikk trafikken svært sakte fra Sandvika og frem til ulykkesstedet.

Det var bildeler spredt utover alle kjørefeltene en periode, men ved 10.50-tiden gikk trafikken sakte forbi i ett felt.

– Det var to personer i bilen. De er tilsynelatende uskadd, men er tatt med til legevakten for sjekk siden det har vært høy hastighet, opplyser Stokkli.

Til alt hell ble ikke andre kjøretøy involvert i ulykken. Ulykkesbilen har politiet tatt inn for tekniske undersøkelser.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.