Skip to main content

Sommerværet kommer tilbake

MER SOMMER: Forbered deg på varmere vær i dagene fremover. Dette bildet er fra mai i år, da Knut Kjølstad nøt vårvarmen på golfbanen på Grini.

Ikke pakk vekk sommerklærne riktig ennå. Onsdag og torsdag ligger det an til en stor sol og shortsvær.

Frost og snø lar vente på seg; nå blir det mildt og varmt så langt meterologene kan se.

– Oktober er hitill varmere enn normalt for årstiden. Temperaturen vil ligge på rundt 16 grader midt på dagen i dag og tirsdag, før temperaturen øker på, melder vakthavende meteorolog Hanne Beate Skattør ved Meteorologisk institutt.

–  Varmest blir det onsdag og torsdag, med stor sol og opp imot 20 grader. Det vil føles som om sommeren er tilbake igjen, med shorts- og t-skjorte-vær, sier vakthavende meteorolog Roar Hansen i StormGeo.

LES MER:

Derfor var himmelen farget i rødt

Høy vannstand lammet trafikken  

Letter litt

I dag, mandag, vil skydekket lette litt utover dagen, med glimt av sol ut over ettermiddagen, mens det gradvis blir varmere.

Sommervarmen onsdag og torsdag kommer fra et lavtrykk som drar med seg fønvind fra Mellom-Europa. Det meldes for øvrig om liten kuling i Ytre Oslofjord i morgen, noe som i liten grad vil kjennes her inne.

Helgen ser ut til å bli noe mer høstlig med overskyet vær og enkelte regnbyger i tillegg til den del vind. Men mildværet holder seg, ifølge meteorologene.

LES OGSÅ: Krever bedre svar fra kommunen om dumping av masser i Sandvikselva

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.