Skip to main content

Sommerstille lokalpolitikk

Aps Tonje Brenna (nærmest) og Sps Anne Beathe Tvinnereim er leder og nestleder i Viken fylkesråd, som møtes torsdag.

Aps Tonje Brenna (nærmest) og Sps Anne Beathe Tvinnereim er leder og nestleder i Viken fylkesråd, som møtes torsdag.

Foto: KARL BRAANAAS

Det politiske møteprogrammet denne uken er like kort som sommernatten.

I Bærum holdes ingen politiske møter overhodet. I Asker er det berammet ett møte – i klageutvalget tirsdag.

Klageutvalget behandler klager på enkeltvedtak fattet av kommunens administrasjon. Det kan typisk dreie seg om søknad om startlån og økonomiske tilskudd, eller om å få kommunal bolig. 

Utvalget ledes av Lasse Narjord Thue (V), med Trygve Jørgen Lia (H) som nestleder. 

I Viken fylke er det også berammet bare ett møte denne uken – i fylkesrådet torsdag. Fylkesrådet består av syv politikere fra Ap og Sp, under ledelse av fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap). 

Etter disse to møtene er den offisielle møtekalenderen tom for alle politikere i Asker og Bærum og Viken, med mindre koronasituasjonen tilsier at de innkalles ekstraordinært. 

Fra høsten starter de mest sentrale politiske møtene opp slik:

  • Asker:

Utvalg for plan og byggesak onsdag 18. august, formannskapet tirsdag 24. august, utvalg for oppvekst og utvalg for velferd tirsdag 31. august, utvalg for medborgerskap og utvalg for samfunnstjenester torsdag 2. september og kommunestyret tirsdag 14. september.

  • Bærum:

Formannskapet onsdag 11. august, planutvalget torsdag 12. august, hovedutvalg for barn og unge tirsdag 17. august, hovedutvalg for bistand og omsorg onsdag 18. august, hovedutvalg for miljø, idrett og kultur torsdag 19. august og kommunestyret onsdag 1. september.

  • Viken:

Fylkesrådet torsdag 19. august, fagkomiteene mandag 30. august, tirsdag 31. august og onsdag 1. september, og fylkestinget onsdag 22. og torsdag 23. september.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.