Skip to main content

Slik sparer du penger

Trenger du nyttige råd og tips til privatøkonomien? Se første episode av Budstikkas splitter nye tv-program "Din lommebok".

I dag kan du se den aller første av ti episoder av økonomiprogrammet Din lommebok. Hver torsdag frem mot jul gir økonomisk rådgiver Siw Ødegaard smarte råd og tips, blant annet for hvordan du kan kutte kostnader, spare bedre og unngå at de månedlige regningene hoper seg opp.

Klikk deg inn på Budstikka.no hver torsdag for å få ukas smarte pengetips.

Hva mener du? Si din mening!

Ut på gaten

VIDEO: Din lommebok 1: Sparing

Klikk på VIDEO-ikonet i skjermbildet over artikkelen

I programmene vil Din lommebok-redaksjonen også ta en tur ut i gatene i Asker og Bærum for å høre hvilke synspunkter folk har på personlig økonomi.

SE TRAILEREN: Få orden på lommeboken

Spørsmål om privatøkonomien?

I forbindelse med programmet vil også Siw Ødegaard stille til nettmøter på Budstikka.no for å svare på spørsmål om personlig økonomi. Tidspunktene for nettmøtene vil offentliggjøres snart.

Siw Ødegaard har tidligere skrevet bok om personlig økonomi, stilt som økonomisk rådgiver i NRK, og er gründeren bak Kvinnesiden.no.

Les flere øko-saker: Budstikkas næringslivssider


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.