Skip to main content

Slik kan velodromen og boligene i Langenga bli

ÅPNERE OG LYSERE: Innkjøringen til området er blitt åpnere og lysere enn tidligere foreslått, med god plass og en grønn øy mellom bygningene. Fasader og gesimser fremstår lysere enn før. Velodromen sees her i midten - med sidebygningen til høyre og et boligbygg til venstre. Illustrasjon: Narud Stokke Wiig arkitekter

Sykkelsportens nye velodrom, kompetansesenteret og boligblokkene som skal bygges i Langenga i Asker, skal bli lysere, lettere og lavere enn opprinnelig planlagt. Det fremgår av nye illustrasjoner som ble presentert for bygningsrådet onsdag kveld.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.