«Skam-William» får egen TV-serie

NY ROLLE: Thomas Hayes skal spille seg selv i en ny TV-serie på TV3. Her fra TV-serien Skam på NRK.

NY ROLLE: Thomas Hayes skal spille seg selv i en ny TV-serie på TV3. Her fra TV-serien Skam på NRK. Foto:

I den nye TV-serien spiller Skam-skuespiller Thomas Hayes fra Asker seg selv. «Jeg heter ikke William», skal være arbeidstittelen.

DEL

Våren 2016 ble Thomas Hayes superstjerne som rollefiguren William i NRKs suksesserie Skam. Overraskelsen var derfor stor da han i august samme år sluttet i serien for å satse på nye prosjekter.

Siden da har Hayes blant annet medvirket i TV3s dramaserie «Elven», der han spilte en ung soldat i etterretningsbataljonen i Nord-Norge.

I den nye TV-serien, som blir vist på TV3 til våren, skal Hayes gi et bilde av hvordan livet har vært for ham etter Skam-suksessen.

– Det er jo et galskapsprosjekt, sier Hayes til VG, som først omtalte saken.

– Kan bli kleint

Serien skal være en dokufiksjon der Hayes opptrer som seg selv, men hvor handlingen kan være fiksjon. Ifølge Hayes selv kan serien sammenlignes med Thomas Giertsens «Helt perfekt», bare mer virkelighetsorientert.

I sitt virkelige liv er Hayes blant annet aktiv toppscorer for fotballaget Frisk Asker. For å øke oppmerksomheten rundt laget, er Hayes utnevnt til «Global Ambassador» – med blant annet et ansvar for lagets Instagram-profil. Det har gitt kontoen en følgermasse på over 1.800 følgere, litt under halvparten av ishockeylaget Frisk Askers konto.

Her scorer Thomas Hayes direkte på budstikka no: 

    Thomas Hayes – bedre kjent som William i tv-serien «Skam» – scoret to mål.

    Det er ikke kjent om Hayes virke som fotballspiller blir en del av den nye TV-serien, men det er kjent at kjendiser som Linni Meister, Fridtjof Såheim og Per Heimly også vil medvirke.

    – Jeg tror noen kommer til å le, og andre synes det blir kleint, sier Hayes til VG.

    Artikkeltags