Skip to main content

Skal ansette «varm og trygg voksenperson» til kongelige barn

STILLING LEDIG: Kronprinsparet søker aktivitetskoordinator som skal jobbe med prins Sverre Magnus (13) og prinsesse Ingrid Alexandra (15). Her er familien samlet på aktivitetskoordinatorens nye arbeidsplass 17. mai i år. 

Foto: Knut Bjerke

Kongehuset har lyst ut ledig stilling som «Aktivitetskoordinator» på Skaugum, for Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marits barn. 

Kronprinsparet søker en «engasjert og trygg ressursperson» som skal jobbe med prinsesse Ingrid Alexandra (15) og prins Sverre Magnus (13). 

Stillingsannonsen spesifiserer at arbeidsstedet er Skaugum, i tillegg til øvrige kongelige eiendommer. 

Hovedoppgaven til personen som vil få tittelen «Aktivitetskoordinator» faller hovedsakelig i kategoriene leksehjelp og logistikk. 

Ifølge Aftenposten erstatter aktivitetskoordinatoren en barnepedagog som hittil har vært i staben. 

Særlig interessert i mattelærere

Kronprinsparet ønsker seg nå en person som har er utdannet adjunkt eller har praktisk pedagogisk utdanning. Aller helst vil de ha en mattelærer, som skal være dreven i pedagogisk bruk av digitale verktøy, og mestre både norsk og engelsk. 

Aktivitetskoordinatoren skal også koordinere barnas fritidsaktiviteter. 

SKOLE OG FRITID: Her spiller deltar prinsesse Ingrid Alexandra og faren, kronprins Haakon Magnus, i fotballkamp mellom Team Skaugum og Asker United i mai i år. 

Foto: KARL BRAANAAS

Ellers skal vedkommende skal være en ressursperson for de kongelige ungdommene når foreldrene er bortreist. 

Varm og trygg

Stillingsannonsen spesifiserer en del personlige egenskaper for den som skal jobbe med prinsen og prinsessen. Det skal være en varm og trygg voksenperson, fleksibel, rolig, ærlig og lojal, pluss ansvarsbevisst, løsningsorientert og selvstendig. 

Aktivitetskoordinatoren bør også være en god diskusjonspartner. 

Den som får jobben, må påregne noe reising, samt helge- og helligdagsjobb. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.