Skip to main content

Sjekk hvem som ble «Årets bedrift»

HEDER OG ÆRE: – Vi er veldig glade for anerkjennelsen som Årets Bedrift er, sier Sweco-sjef Vibecke Hverven. Igår mottok hun statuett og blomster av banksjef Arild I. Pedersen i Nordea. FOTO: ULF HANSEN
HEDER OG ÆRE: – Vi er veldig glade for anerkjennelsen som Årets Bedrift er, sier Sweco-sjef Vibecke Hverven. Igår mottok hun statuett og blomster av banksjef Arild I. Pedersen i Nordea. FOTO: ULF HANSEN

En strålende fornøyd toppsjef Vibecke Hverven mottar her heder og ære. Lysaker-selskapet Sweco er kåret til «Årets bedrift».

Det er Nordea lokalt som hvert år deler ut «Årets bedrift».

På Værtshuset Bærums Verk i går delte Nordeas lokale banksjef Arild I. Pedersen ut det konkrete beviset på prisen til Sweco-sjefen, i form av en statuett og blomsterbukett.

Sweco er et internasjonalt selskap som tilbyr rådgivningstjenester innenfor markedsområder som blant annet energi, vann og miljø og bygg og konstruksjoner, Et stort flertall av de ansatte er ingeniører.
 

Glad for anerkjennelsen

Formålet med «Årets Bedrift» er å gi anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som siste år har gjort en ekstra innsats for å fremme næringslivet i Bærum.

Den røde tråden i juryens begrunnelse for å gi prisen til Sweco er det klare grønne miljøengasjementet til Lysaker-selskapet.
 

Bærekraftig utvikling

«Med sin målsetting om aktivt å bidra til en bærekraftig utvikling av samfunnet, kan Sweco fremstå som en stimulans for det lokale markedet», er første setning i juryens begrunnelse.

– Vi er veldig glade for denne anerkjennelsen som «Årets bedrift» er, sier Vibecke Hverven, administrerende direktør i Sweco.

– Det å bidra aktivt til en bærekraftig utvikling er vårt varemerke, sier Høvik-kvinnen, som leder de nærmere 1.100 ansatte Sweco har i Norge. 360 av dem jobber på Lysaker.
 

Gir råd

Ingeniørene i Lysaker-selskapet har blant annet gitt råd i utviklingen av klimavennlig høyskole i Bergen, de har hjulpet med å lage en bærekraftig reguleringsplan for Holtet stasjonsområde i Oslo og er valgt som teknisk rådgiver for alle fag ved verdens høyeste hus i tre i Bergen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.