Skip to main content

Se ny Shortcut-episode

I ukas episode får du se kortfilmen Ludo og musikkvideo fra Jens Carelius. Filmprodusentene Petter og Philip Borgli forteller om produsentrollen.

Nå er det endelig klart for episode to i filmprogrammet Shortcut. Klikk på trekanten over for å se Budstikkas nye tv-program.

Leserne har sendt inn sine filmer og musikkvideoer til programmet, og før påske skal den beste kortfilmen og den musikkvideoen i Asker og Bærum kåres.

Stem på dagens film

Her ser du episode to i rekken, og dagens film heter Ludo. Den er laget av Lars Aass Olsen og hans medelever ved Sandvika videregående skole.

Se LUDO her

Vil du stemme på Ludo som Asker og Bærums beste kortfilm, sender du SMS til 2229 med kodeord BUD FILM 2.

Stem på dagens musikkvideo

Dagens musikkvideo kommer fra den Nick Drake-inspirerte Sandvika-artisten Jens Carelius, og vi viser videoen til låta Summer Skin.

Se JENS CARELIUS med SUMMER SKIN

Vil du stemme på Summer skin som Asker og Bærums beste musikkvideo, sender du BUD MUSIKK 2 til 2229.

HVA MENER DU OM DAGENS FILMER? SI DIN MENING!

Produsent på Max Manus

Produsentene Philip og Petter Borgli fra Bærum har begge jobbet på en rekke store filmprosjekter. Philip har regissert musikkvideoer for Basshunter, Sash og Maria Mena, mens Petter har produsert over 30 spillefilmer, deirblant Orions belte, Aberdeen og Izzat.

I dagens episode vil far og sønn Borgli fortelle litt om hva det vil si å være produsent, og litt om hvordan det var å jobbe med Max Manus-filmen.

Gikk du glipp av forrige episode?

Se Shortcut episode én her

SE ANDRE SHORTCUT-FILMER HER

SAMLESIDE: Shortcut

Ikke for sent å sende inn

Ønsker du å sende inn ditt bidrag til programmet er det fremdeles ikke for sent å delta.

- Vi ønsker å lage flere programmer også etter påske, så det er ikke for sent å melde seg på. Man kan ennå laste opp flere filmer til våre servere, eventuelt levere filmer hos oss her i Budstikka, sier programleder Sivert Moe-Winther.

Vil du laste opp filmer til programmet, ser du hvordan du skal gjøre det her.

HVA MENER DU OM DAGENS FILMER? SI DIN MENING!

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.