Skip to main content

Se de nye bildene av kronprinsfamilien

Feriebilder av kronprinsfamilien ble sluppet onsdag og viser at familien ferierer på Dvergsøya utenfor Kristiansand. 

Foto: Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Onsdag ble det sluppet nye bilder av kronprinsparet og barna prinsesse Ingrid Alexandra (15) og pris Sverre Magnus (13) på sørlandsferie.

De siste somrene har kronprinsfamilien feriert i Vogts villa på Dvergsøya utenfor Kristiansand.

Bildene viser blant annet kronprinsesse Mette Marit i en hvit sommerkjole i idylliske omgivelser ved skjærgården utenfor villaen de har leid de siste ni årene. Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus er med på flere av bildene, også kledd i hvite sommerklær. 

Fyller år

Forrige uke ble kronprinsfamilien observert på sol- og badeferie på Ibiza. Ifølge NRK er planen å ha base på Dvergsøya resten av sommerferien.

Der blir det trolig feiring av kronprins Haakon; tronarvingen fyller 46 år lørdag 20. juli. Videre blir det en begivenhetsrik høst for kronprinsparet. 25. august er det 18 år siden de giftet seg i Oslo domkirke, og 31. august skal prinsesse Ingrid Alexandra konfirmeres. Prinsessen følger konfirmasjonsundervisning i Asker, mens konfirmasjonsgudstjenesten skal holdes i Slottskapellet. 

Denne uken kom også de siste tre skulpturene i prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark i Slottsparken på plass. Skulpturparken åpnet i 2016 og er tegnet og laget for barn. Til høsten blir det en offisiell markering av at parken er ferdig.

Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus poserer i hvite sommerklær utenfor villaen de leier på Dvergsøya. Prinsesse Ingrid Alexandra skal til neste år starte på Uranienborg skole i Oslo. 

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.