Skip to main content

Satset skjorta – men skjortene krympet

NISJESATSNING I TØFF BRANSJE: MediumTall med f.v Martin Steffensen og Kristoffer Liabø, begge 29 fra Haslum, står bak nisjesatsning på skjorter for høye menn. De deler sine gründererfaringer i Asker. Administrerende direktør i Asker Næringsråd, Lars Nordal mener det står respekt av at  de satser i tøff tekstilbransje. Asker-kvinnen Kristine Kotte-Eriksen (25) er gründer.
NISJESATSNING I TØFF BRANSJE: MediumTall med f.v Martin Steffensen og Kristoffer Liabø, begge 29 fra Haslum, står bak nisjesatsning på skjorter for høye menn. De deler sine gründererfaringer i Asker. Administrerende direktør i Asker Næringsråd, Lars Nordal mener det står respekt av at de satser i tøff tekstilbransje. Asker-kvinnen Kristine Kotte-Eriksen (25) er gründer.

De brukte sparepengene sine på et selskap som skulle selge T-skjorter for ekstra høye menn. Men T-skjortene var laget i feil materiale og krympet til det ugjenkjennelige.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.