Skip to main content

Satser på firbeinte på Høvik

MENNESKETS BESTE VENN: Hundene Elvis og Bono gleder seg over ny dyrebutikk på Høvik. Her sammen med Vibeke Landre (t.v) og Lene Bakke.
MENNESKETS BESTE VENN: Hundene Elvis og Bono gleder seg over ny dyrebutikk på Høvik. Her sammen med Vibeke Landre (t.v) og Lene Bakke.

Da «Gutta på Høvik» flyttet ut overtok to hundejenter lokalene. Gårdeier mener en dyrebutikk vil kle resten av senteret.

Vibeke Landre (33) er hundeinstruktør og har nylig etablert seg på Høvik senter. I lokalene var det inntil nylig en frukt og grønt-butikk.

– Jeg tror det blir veldig bra. Beliggenheten er helt fantastisk og det er mye hunder i området, sier Landre.

Som hundeinstruktør på Oslo hundeskole i Sandvika har Vibeke erfart at det er mange potensielle kunder å ta av.

– Jeg har også gjort en liten markedsundersøkelse for å sjekke om det er mulig å drive dyrebutikk på Høvik. Men bare det å gå tur på Høvik vitner jo om at det er mye hunder i området, sier hun.

LES OGSÅ: Skatepark og spisesteder til Høvik?

Oppvokst i butikk

Sammen med Lene Bakke, som også er hundeinstruktør, vil hun tilby fôr og utstyr til hund og katt i den nye butikken på Høvik senter. Etterhvert skal det også bli hundefrisør i lokalene, lover Landre.

Arne Eriksen, som er gårdeier på Høvik senter, tror dyrebutikken vil kle resten av senteret.

LES OGSÅ: Kjemper for lokal nisjebutikk på Høvik

– Jeg tror vesentlige flere vil etterspørre godt dyrehold fremfor frukt og grønt som du får kjøpt i matbutikken. Denne butikken har et moderne konsept og Vibeke har allerede god butikkerfaring. For oss er det viktig å satse på ungt entreprenørskap innen god butikkdrift, sier Eriksen.

Vibeke Landre er etter eget utsagn oppvokst i butikk og har drevet flere bensinstasjoner tidligere. Nå er det hobbyen som hundetrener som blir levebrødet fremover.

LES OGSÅ: Erstatter ski og sykler med tepper og dyreklinikk

– Hvor mye har du investert i dette?

– Ganske mye, for å si det sånn. Jeg er heldigvis positivt overrasket over at vi har hatt så mange kunder allerede, sier Landre.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.