Skip to main content

Sandvika-selskap ansetter flere hundre medarbeidere

OPTIMIST: Øyvind Mork (t.v) i Asplan Viak er optimist, Han regner med å ansette flere hundre medarbeidere de neste par årene. Her med kontorleder Aasne Haug fra Oslo og Pål Føyn Jespersen fra Høvik, leder for strategi og virksomhetsutvikling. Bildet ble tatt i en annen sammenheng.

Sandvika-selskapet Asplan Viaks toppsjef Øyvind Mork vil ansette flere hundre medarbeidere de neste par årene.

– Vi har hårete ambisjoner, og går en svært spennende tid i møte. Med de forutsetninger vi har som et stiftelseseid selskap med solide resultater i ryggen, har jeg tro på at dette er realistiske mål, sier Øyvind Mork i en melding selskapet sendte ut for kort tid siden.

Basert på resultater

Det er etter at 2017 gikk inn i historien som et av Asplan Viaks beste år noensinne at optimismen er sterk i Sandvika.

Omsetningen økte da med rundt åtte prosent til 1,1 milliarder kroner. Før skatt endte resultatet på 50,7 millioner kroner.

Også 2018 har startet bra, ifølge meldingen selskapet har sendt ut.

– Vi er en kompetansebedrift. Når vi leverer så solide resultater som vi gjør, er det naturlig at vi investerer i det som er vår viktigste ressurs; mennesker med kompetanse, sier administrerende direktør Øyvind Mork.

LES OGSÅ: Ble årets bedrift

Store jobber

Sandvika-selskapet er et av landets største tverrfaglige rådgivningsselskap.

200 av de totalt rundt 920 ansatte sitter ved hovedkontoret i Sandvika. Asplan Viak er blant annet med i team Urbis - teamet som skal utforme, prosjektere og utvikle det nye Regjeringskvartalet.

LES OGSÅ: Lokale selskaper i opphetet strid

I en mindre norsk bygd ville selskapet utvilsomt fått betegnelsen hjørnestensbedrift. Selskapet ble «Årets Bedrift» i 2016.

 

Les flere artikler