Skip to main content

Salget av Stabekk-leiligheter går tregt

POP I TOPPEN: Toppleilighetene er solgt i dette prosjektet på Stabekk, mens kjøperne sitter på gjerdet på resten.

Bare fire av 29 leiligheter er solgt i boligprosjektet i sentrum av Stabekk.

Det skriver Finansavisen fredag. Salget startet i mai.

– Planen var egentlig at prosjektet skulle legges ut for salg ved påsketider, men ting tok litt tid. Vi kom nok litt sent ut i markedet, og skulle selvfølgelig gjerne sett at det hadde gått noen flere, sier eiendomsmegler Carl Fredrik Solli til avisen.

Prisen på leilighetene varierer mellom 5,3 og 20,5 millioner kroner, med en størrelse fra 46 til 184 kvadratmeter. Prisen ligger på rundt 100.000 kroner per kvadratmeter.

LES OGSÅ: – Kan helt fint bygge 18 etasjer

Én solgt siste måneden

Da Budstikka skrev om salget for én måned siden, var tre leiligheter solgt.

– Dette er ganske dyre boliger. De tre leilighetene har gitt oss 55 millioner, eller en femdel av prosjektets salgsverdi, utdypet Kristoffer Andenæs i Andenæs Eiendom overfor Budstikka da.
 

Han påpekte leilighetene er priset høyt fordi de skal bygges med høy standard og være et signalprosjekt for selskapet, som står foran flere store byggeprosjekter i Sandvika.

– Dette boligbygget skal få Bærum høyeste kvalitet. Kjøper du bolig her, bruker du nødvendigvis litt lengre tid. Men salgstakten vil øke etter hvert som nybygget begynner å reise seg, tror Andenæs.

LES OGSÅ: Solgte 20 av 40 leiligheter i strandkanten midt i sommerferien

Dyreste solgt

De to dyreste toppleilighetene er solgt. De hadde en prisantydning på 20,5 millioner kroner. I tillegg er det solgt to leiligheter til rundt 11 millioner kroner.

– Dette er forholdsvis dyre leiligheter, så det tar vanligvis litt tid, påpeker Solli til Finansavisen.

Og viser samtidig til at markedet for nye boliger har hatt en brems og at den varme sommeren ikke nødvendigvis har vært en fordel.

Det er Andenæs-familien som står bak prosjektet. De er i gang med å strippe det eksisterende bygget innvendig, ifølge avisen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.