Skip to main content

Russ bæsjet i Meny-butikk

Ansatte i Meny-butikken på Trekanten i Asker fikk en bedriten start på dagen fredag.

Klokken 06.30 meldte de ansatte fra til politiet om at de hadde låst en russ inne på pauserommet. Årsaken var at russen hadde gjort fra seg i en bøtte.

– Han kom seg inn i lokalet ved å kjøre heis med en person som leverte brød. Russegutten fortalte at han hadde avtale om å møte en kamerat som jobbet inne på senteret, sier operasjonsleder Magne Olsvoll i politiet.

Da politipatruljen kom til stedet, konstaterte de raskt at russen var lettere beruset. Etter å ha forklart seg, ble han dimittert i håp om å rekke skolen.

– Russen er anmeldt for forholdet, og en jurist vil fatte avgjørelse i saken, sier Olsvoll.

Det er ikke kjent om det å bæsje i en søppelbøtte er en av årets russeknuter, men politiet henstiller uansett de feststemte ungdommene om å gjøre sitt fornødne på toalettet.

Les flere nyheter i hendelsesloggen

Russejente skadet i fall

Natt til fredag var det også kontakt mellom politiet og russen. På Fossum i Bærum hadde rundt 20 busser samlet seg. Det skapte så mye støy, i tillegg til komplett trafikkaos, at politiet bortviste samtlige busser fra stedet.

På Fossum ble også en russejente hentet av ambulanse etter at hun falt. Ifølge politiet pådro jenta seg moderate hodeskader.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.