Skip to main content

Rocket med Plopp

MINI-IDOL: Juli Norheim Langfeldt (5) fra Borgen fikk synge på scenen med rockebandet Plopp. Her med gitarist Henning Kemp og bassist Lewi Bergrud. FOTO: TRINE JØDAL

Juli Norheim Langfeldt (5) fikk rocke sammen med rockebandet Plopp, når hun entret scenen og sang med til «Bæ, bæ, lille lam».

Søndag formiddag spilte rockebandet Plopp for en fullsatt multisal i Asker kulturhus. Over 200 barn og foreldre rocket med til Plopp, bestående av gitarist Henning Kemp, bassist Lewi Bergrud og trommis Knut Lothe. 

Se bildeserie fra konserten her. 

 

Mini-idol 

Publikum fikk høre sanger om yoghurt, ulike land i verden, hvor trist det er å miste kosekluten og hva som er så bra med sommeren. Men det var ikke bare de voksne som fikk lov å rocke på scenen. Plopp arrangerte sitt eget lille mini-idol i løpet av konserten, hvor barn fra salen fikk komme opp å synge med til kjente, norske barnesanger. 

Juli Norheim Langfeldt (5) fra Borgen var en av sangstjernene, og hun fremførte «Bæ, bæ, lille lam», til høy rockemusikk, lys og røyk. 

– Jeg har sunget den mange ganger før, i barnehagen, forteller Juni. 

Selv om hun aldri hadde stått på scenen før, syntes hun ikke det var skummelt å synge for så mange. Som premie fikk hun med seg et klistremerke av bandet Plopp. Og det var særlig en i bandet som fanget oppmerksomheten hennes. 

– Han med trommene var kulest, forteller Juni. 

 

Les mer om konserten i onsdagens papirutgave av Budstikka.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.