Skip to main content

Restaurant-selskap i Sandvika konkurs

KONKURS ETT ÅR ETTER: Selskapet Møre Biffer AS drev Big Horn i Sandvika frem til i fjor høst.

Selskapet Møre Biffer, som drev restauranten Big Horn i Sandvika inntil i fjor, er konkurs.

Eier Kuldip Singh bekrefter at de drev Big Horn frem til høsten 2014, men kan ikke si noe mer om årsaken til konkursen på grunn av sykdom.

– Jeg kan si mer om det i neste uke, sier han.

Skylder 200.000

Ifølge kjennelsen fra Asker og Bærum tingrett har Singh oppgitt at den samlede gjelden er på 200.000 kroner, mens det ikke skal finnes noen verdier i selskapet.

– Det er ikke de som driver Big Horn i dag. Selskapet ble stående uten skjenkebevilling i fjor, og da kom det inn et nytt selskap som driver restauranten i dag. Og så er det et tredje selskap som sitter på leiekontrakten for lokalene, forklarer advokatfullmektig Torleiv Drangsland hos Kco advokater i Sandvika.

Selskapet har en haug med ubetalte inkassokrav.

Nye eiere

Drangsland sier at det er ulike eiere av det gamle og det nye selskapet, men daglig leder er den samme. Ved nyttår var eierne Eirik Roar Bakke og Victoria Solbakken eierne av Alfanor AS, som driver restauranten i dag.

Konkursrammede Møre Biffer AS ble etablert i 2011, og hadde i 2013 en omsetning på 8,3 millioner kroner på restaurantdriften i Sandvika. Selskapet hadde et underskudd på 170.000 kroner.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.