Skip to main content

Prisrekord på rekkehus

BARNEVENNLIG: Rekkehuset i Emil Stangs vei ligger ifølge megler i et svært barnevennlig område. – Boligen har alt det en familie kan ønske seg, sier Edvard Chapsang. FOTO: ANDERS KJØNDAL/INVISO

Rekkehuset i Emil Stangs vei på Gjettum ble solgt for 4.450.000 kr. Det er prisrekord i forhold til tilsvarende boliger i samme vei.

Se alle bildene ved å bla i toppen av artikkelen.

Det 119 m² store rekkehuset i Emil Stangs vei på Gjettum var taksert til 4 millioner kr. Etter en budrunde med fire budgivere, ble den solgt for 4.450.000 kr – 450.000 kr over takst.

– Det er faktisk den som har gått for mest i veien der, bekrefter eiendomsmegler Edvard Chapsang i DNB Eiendom, som likevel ikke er overrasket.

– Boligen ligger meget fint til med kort vei til det aller meste. Det er også et svært barnevennlig boligområde hvor det ikke altfor ofte selges tilsvarende boliger.

LES OGSÅ: Rekkehus solgt for 45 prosent over takst

Få på visning

I perioden april 2009 til oktober 2012 har det ifølge Budstikkas Eiendomsbase vært gjennomført ni rekkehus-salg i Emil Stangs vei. Salgssummen har variert fra 1,8 millioner (august 2011) til 4,4 millioner kr (april 2011).

Det siste rekkehuset som ble solgt i denne perioden, gikk for 3,2 millioner kr i oktober 2012. Ifølge Chapsang var det langt fra folkevandring da den nye prisrekorden ble satt i februar i år.

– Vi hadde ikke veldig mange på visning, totalt 7–8 familier, men vi traff bra med gruppen av interessenter. Det var flere av dem som også hadde tilhørighet til området.

EIENDOMSBASEN: Se hva boliger selges for i Asker og Bærum

God standard

Boligen fra 1969 går over tre etasjer, og kan blant annet skilte med et pent bad, pusset opp i 2004. Chapsang er ikke i tvil om at det var beliggenheten og standarden som førte til den gode prisen.

– Det er en hyggelig boplass med gjennomgående god standard. Folk er kresne og vil helst ikke pusse opp. Med de prisene som er om dagen, forventer man at standarden er god.

– Boligen har alt det en familie kan ønske seg, avslutter han.

LES OGSÅ: Solgt 1,15 mill. over takst - må pusses opp

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.