Skip to main content

Politiske møter i Bærum som perler på en snor denne uken

I RÅDHUSET: Bærums hovedutvalg for barn og unge tirsdag, hovedutvalg for bistand og omsorg onsdag og hovedutvalg for miljø, idrett og kultur torsdag har alle møte i rådhuset i Sandvika denne uken.

Alle de tre hovedutvalgene i Bærum kommune har møte denne uken.

Hovedutvalg for barn og unge, ledet av Anne Lene W. Hojem (H), er først ute tirsdag. På sakslisten står blant annet tildelingspraksis for hjemmebaserte omsorgstjenester og gjennomgang av tjenester for enslige mindreårige flyktninger.

Onsdag er det møte i hovedutvalg for bistand og omsorg, som ledes av Torbjørn Espelien (Frp). Også her skal tjenestene for enslige mindreårige flyktninger diskuteres.

På sakslisten står også blant annet innføring av egenandel ved behandling hos kommunal fysioterapeut, samt opplegg for årlig befaring i kommunale utleieboliger.

Torsdag er turen kommet til hovedutvalg for miljø, idrett og kultur, som ledes av Morten Skauge (H). Utvalget skal blant annet diskutere navn på stasjonene på Fornebubanen, energi- og klimakrav til bygg, etablering av gravlund på Lilleøya på Fornebu og plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv 2019–22.

I Bærum er det denne uken også møte i eierutvalget tirsdag og utvalg for samarbeid onsdag.

Byggesaker i Asker

I Asker er det møte i bygningsrådet onsdag. Rådet, som ledes av Nina Ekren Holmen (H), skal blant annet behandle byggesaker fra Båstadryggen og Nedre Båstad vei ved Undelstad, Hulda Garborgs vei på Vakås, Hogstadveien, og Torpmarka i Heggedal.

Asker kommunestyre avholder fredag fellesmøte med Røyken og Hurum for å forberede sammenslåingen av de tre kommunene fra 1. januar 2020. Møtet holdes på Scandic Hotel Asker.

I Akershus fylke er det møte i fylkestinget mandag. Fylkespolitikerne skal blant annet diskutere rimeligere kollektivreiser for barn og ungdom, utslippsfri hurtigbåt i Oslofjorden og innfartsparkering.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.