Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Politiet: – Vi vet trolig hvem fører er

KRAFTIG SMELL: Begge bilene fikk omfattende skader etter trafikkulykken, fredag ettermiddag.

Politiet jobber intenst med å få tak i føreren som stakk av etter trafikkulykken på Bekkestua, fredag ettermiddag.

– Vi har vært i kontakt med flere personer som har tilknytning til bilen, men har foreløpig ikke fått tak i føreren, sier operasjonsleder Tora Jordan i Sandvika.

Det var i 15.50-tiden fredag at to biler smalt i hverandre på Gamle Ringeriksvei på Bekkestua. Føreren av den ene bilen stakk av etter ulykken og politiet har fortsatt ikke oversikt over hvor vedkommende befinner seg. Politiet har imidlertid sikret spor i ulykkesbilen.

– Vi vet trolig hvem føreren er og jobber intenst med å kartlegge hvor han er hen, fortsetter Jordan.

LES OGSÅ: Politiet leter fortsatt etter fører som stakk etter ulykke

Bruddskader

De to personene som satt i den andre bilen, en mann og en kvinne, ble fraktet til sykehus med ambulanse.

– Kvinnen som ble fraktet til sykehus er ikke skadet og ble sendt hjem. Føreren av denne bilen, en mann født i 1944, har fått noen bruddskader og er fortsatt på sykehus, forteller operasjonslederen.

Etterlyste vitner

Etter ulykken fredag etterlyste politiet bilder eller vitnebeskrivelser fra personer som så ulykken. Fredag kveld hadde politiet ennå ikke mottatt tips i saken.

– Det er fortsatt aktuelt, hvis folk har tatt bilde umiddelbart etter at det smalt, sa operasjonsleder Øystein Skogmo, fredag kveld.

Les flere artikler