Skip to main content

Politiet skryter av russen

KÅRING: Russen får skryt av politiet etter russebusskåringen ved Askerhallen fredag.

Politiets ungdomspatrulje i Asker og Bærum har vært bekymret for fyll og bråk. Etter første kveld og natt med feiring skryter de av russen.

"SKRYT til russen under årets russebusskåring for Asker og Nesbru vgs, utenfor Askerhallen i går og i dag.
Vel gjennomført, og bra oppførsel. Vi håper dere får noen fine uker frem til 17 mai.", skriver Ungdomspatruljen i Asker og Bærum på deres Facebook-side.

LES OGSÅ: – Nå har vi ventet i tre år

Fredag ettermiddag var Nesbrurussen samlet til russebilkåring ved Askerhallen. Flere hundre russ med familier og vanner møtte frem.

I løpet av fredag kveld og natt til lørdag er det ikke meldt inn større problemer med russen.

Årets russebusskåringer i Asker endte opp ved Askerhallen. Mens det før kunne spilles musikk til klokken 22, er dette nå kortet inn – og musikken skal være ferdigspilt klokken 19.30.

Årsaken er blant annet at det rundt Askerhallen vil være flere naboer som er berørt enn på Holmenskjæret der arrangementet gikk tidligere.

LES OGSÅ: Russen stoppes av steiner

- Leit - de ser på oss som drittunger

– Jeg synes det er litt leit at vi ikke får holde på lengre enn til 19.30. Dette er et arrangement som skal være morsomt for foreldre, søsken og venner, at vi da ikke får lov til å holde på mer enn et par timer på ettermiddagen setter en demper på hele arrangementet, sa Nesbruruss Marte Bentsen på jentebussen Panic Room til Budstikka fredag.

– Min mening er at Asker kommune ser på oss som noen drittunger, det er ikke slik det er. Dette arrangementet koster russen 90.000 kroner fordi vi har leid inn vakter og toaletter, forteller Marte i det hun løper opp på scenen for å være med på Panic Rooms danseshow.

LES OGSÅ: Ungdomspatruljen advarer mot mindreårige på russebussene 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.