Skip to main content

Politiet samler fagmiljøer i Asker

Asker politistasjon, Torvveien 20. Stasjonskvartalet.

Våpenkontoret og Førerkortkontoret samles på Asker politistasjon.

Oslo politidistrikt gjør noen organisatoriske endringer når de fra og med i dag samler våpenkontoret og førerkortkontoret til Asker politistasjon. Disse har henholdsvis vært på Grønland/Sandvika og Majorstuen/Sandvika.

Politidistriktet opplyser at dette for kunden ikke får spesielt stor praktisk betydning ettersom mye av dette allerede gjøres over telefon og innlevering av våpen kan gjøres ved alle politivaktene.

– Vi er glade for å samle de ulike fagmiljøene på ett sted, slik at vi blir trygge på at innbyggerne i både Oslo, Asker og Bærum får den samme gode saksbehandlingen av sine saker. Inntil videre vil vi ha de samme telefontidene, men vi håper at vi gjennom sammenslåingen vil bli enklere å få tak i på telefon og at endringen etter hvert vil oppleves som noe positivt, sier Camilla Damsleth, fungerende seksjonsleder ved Forvaltningsseksjonen ved Oslo politidistrikt.

LES OGSÅ: Einar Aas forlater Asker etter bare 100 dager 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.