Kvinne funnet med stikkskader i låret – to menn pågrepet

VED OKSENØYA: Kvinnen skal ha blitt påført skader i en bolig her, nord for Telenor Arena.

VED OKSENØYA: Kvinnen skal ha blitt påført skader i en bolig her, nord for Telenor Arena. Foto:

Politiet pågrep to menn etter at en kvinne i 40-årene ble funnet med stikkskader på Fornebu sent mandag kveld.

DEL

– Hverken fornærmede eller et vitne på stedet var villige til å si hva som har skjedd. Men vi fant etter hvert frem til en leilighet hvor det oppholdt seg flere personer. Det er uvisst om denne leiligheten er åstedet, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i politiet.

I en Twitter-melding skriver politet at de har pågrepet to menn de mistenker at har opplysninger i saken som har skjedd i en blokk på Fornebu. Ifølge politiet er de to mennene i henholdsvis 20-årene og 30-årene. Den skadde kvinnen er i 40-årene.

– Kvinnen er stukket med en gjenstand i låret og har fått to dype kutt. Skadene er ikke alvorlige. Kvinnen er fraktet til sykehus, sier Steinar Hausvik.

Ringte politiet for å få tak i ambulanse

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 23.30 mandag kveld.

– Opprinnelig ringte den skadde kvinnen til oss, var helt rolig og sa hun trengte en ambulanse. Da ambulansen kom frem, ble vi varslet om hva som hadde skjedd, sier Hausvik.

Han kan hverken bekrefte eller avkrefte at det er snakk om knivstikking.

Ikke avhørt

Oppdragsleder Rune Hekkelstrand i politiet sier de fortsetter å nøste opp i hendelsesforløpet utover natten. De to pågrepne mennene skal etter planen avhøres tirsdag.

– Vi venter på at kvinnen er i en slik tilstand at hun kan snakke med oss. Da håper vi å få klarlagt hva som har skjedd, sier Hekkelstrand.

Operasjonsleder Steinar Hausvik opplyser tirsdag morgen at politiet foreløpig vet lite om hva som har skjedd. Det er dessuten usikkert hva slags gjenstand kvinnen ble stukket med.

– Vi har ikke fått avhørt de pågrepne, ei heller kvinnen, sier Hausvik.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Artikkeltags