Skip to main content

Pensjonistpartiet søker ny toppkandidat

PARTILEDER: Kjell Sandanger (79) leder Pensjonistpartiet i Asker og sitter i kommunestyret.

Alder er ingen hindring når Pensjonistpartiet i Asker nå søker etter toppkandidat til valglisten.

Mens Høyre, Frp, V, Ap, SV, MDG og Sp alle er ferdige med nominasjonsprosessen for kommunevalget i Asker, har Pensjonistpartiet tatt seg god tid. Partiet annonserer nå i Budstikka og Røyken og Hurums Avis etter en som kan «bli en kraftig stemme i vårt nye kommunestyre».

– Vi har fått noen interessante henvendelser fra personer i Røyken og Hurum som vi har møter med denne uken, men ingen fra Asker, forteller partileder Kjell Sandanger (79).

LES OGSÅ:  Ja til helsehus i Asker

Partiet fikk 521 stemmer ved valget i Asker i 2015 og tok den siste plassen i kommunestyret. De stilte da ikke i Røyken eller Hurum. Sandanger sitter i Asker kommunestyre i dag, men håper å finne en ny toppkandidat.

– Du ser jo alderen min, og her må man ha et fireårsperspektiv, sier han.

Må ikke være pensjonist

– Hvem er drømmekandidaten?

– Det er en person som er samfunnsengasjert, gjerne med politisk bakgrunn, men det er ikke nødvendig. Og man må ha evne til å formidle et budskap. Alderen spiller ingen rolle. Vi har kjempet for barnehager også, og vår partileder i Norge Tone J. Coucheron er 45 år, så du trenger ikke være pensjonist, sier Sandanger.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.