-   Jippi, tre bøker for 30 kroner. Superbillig. Disse bøkene hadde nok kostet nærmere 150 kroner til sammen i butikken, konkluderer Elise Joa (12) fra Hosle.

 - God kvalitet

Sammen med venninnen Marie Holen Danielson (12) er Elise på tur rundt på loppemarkedet på Hosle skole for å finne spennende ting til en god penge. Allerede har jentene funnet tre Wendy-bøker hver, en lommebok og et par klesplagg av god kvalitet. Her er det noe for en hver smak, uansett alder.

- Jeg kjøpte nettopp en merkelommebok ”DkNy” til bare 30 kroner. Det er ganske utrolig. Det er veldig god kvalitet på mye av det som blir solgt, og derfor er det veldig artig å gå rundt å se, forklarer Marie.

Roser loppemarkedet

 Begge har vært på loppemarkedet på Hosle før, og roser årets marked for et bredt utvalg av lopper.

I år er det ekstra mange lopper, og det er jo veldig bra. Jeg er også på jakt etter leker til lillesøsteren min og her er det et stort lekebord, forklarer Elise.

 - Penger spart

Også det sosiale står sentralt når mange tar turen til de ulike loppemarkedene i Asker og Bærum. Kake, kaffe og brede smil er et faktum for Grethe og Kariane Hassel fra Haslum når de titter rundt blant bruktutstyret.

- Barna vokser hvert år og trenger gjerne ski, sykkel, skøyter og forbruksvarer. Da er det mye penger å spare på å gå på loppemarked. Det er en enorm innsats Hosle skolekorps og andre frivillige gjør for å sette dette sammen hvert år. I år er det spesielt bra, understreker Kariane Hassel.

Høvik/Ramstad, Lesterud, Levre, Haslum og Hosle sto denne helgen for loppemarkedene i Bærum. Les mer i morgendagens Budstikka