Skip to main content

Oppussingsobjekt til 21 mill. Megler – Dette er ikke for de lettskremte

OPPUSSING: Det trengs mer enn bare en kjærlig hånd for å få eneboligen i Mellemveien i bra stand igjen. FOTO: KIM VAN DER LINDEN

Eneboligen fra 1927 på Høvik beskrives som et oppussingsobjekt. Prisen du må ut med er imidlertid stiv.

– Det er gøy å teste markedet for sjeldne kvaliteter. Jeg opplever ofte at folk søker det spesielle, og det er denne eiendommen med over 2,2 mål tomt i en stille og attraktiv veistubb på Høvik, sier daglig leder og eiendomsmegler Kairon Wongraven i Eie Eiendomsmegling.

LES OGSÅ: Villa doblet i pris på halvannet år - nå er den solgt

– Svært enkel standard

Eiendommen ligger i Mellemveien på Høvik – et steinkast unna det eksklusive leilighetsprosjektet i Maries vei. Men i motsetning til de leilighetene, er eneboligen på 149 m² langt fra innflytningsklar. Standarden beskrives som svært enkel. I annonsen står det følgende: «Det anbefales særskilt at sakkyndig tas med på visning for å kunne sette seg inn i boligens standard og kvaliteter. Selger har ikke bebodd boligen og kjenner av den årsak ikke til standard og kvaliteter».

STOR TOMT: Eneboligen på Høvik kan skilte med en stor tomt på over 2 mål. Prisen er imidlertid ganske stiv.

– Den er et rehabiliteringsobjekt fra grunnmur til toppen av pipen, fastslår Wongraven.

– Hva er det som forsvarer prisen på 21 millioner kroner?

– Tomtestørrelsen, solforholdene og ikke minst nærheten til vannet, legger eiendomsmegleren til.

LES OGSÅ: Bolig med gullbad solgt med 2 millioner i avslag

– Ikke for de lettskremte

Kairon Wongraven forteller om god interesse både fra privatpersoner og utviklere. Han tror eiendommen kan være et interessant objekt for flere kjøpegrupper.

– Noen vil rive huset og få oppført et digert herskapshus eller pusse opp og bygge flere boliger på tomten. Det kan også være utviklere som vil sette opp flere tomannsboliger, sier Wongraven.

– Hva tenker du om dette salgsoppdraget?

– Dette er ikke for de lettskremte. Full rehabilitering tar tid og koster penger. Det er alltid noen som vil skape seg sitt drømmehjem fra bunnen av. Her har de muligheten til det, og kanskje til og med føre opp en bolig til på tomten, avslutter han.

LES OGSÅ: Bekkestua-leilighet til 119.000 kroner per kvadratmeter

Blant de dyreste

Den dyreste eiendommen som er til salgs i Asker og Bærum for øyeblikket, er en strandeiendom på Snarøya til 27 millioner kroner. Eiendommen i Mellemveien på Høvik ligger for tiden som den sjette dyreste eiendommen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.