Utelukker ikke Nadderud-retur

SKJEBNEDAGER: Styreleder Lars Holter-Sørensen kjemper for Stabæk Fotballs fremtid på Fornebu. Men han må vurdere retrett til Nadderud også. FOTO: KARL BRAANAAS

SKJEBNEDAGER: Styreleder Lars Holter-Sørensen kjemper for Stabæk Fotballs fremtid på Fornebu. Men han må vurdere retrett til Nadderud også. FOTO: KARL BRAANAAS Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Stabæk Fotballs styreleder utelukker ikke at klubben kan havne på Nadderud stadion igjen.

DEL

Kampen om Stabæks fremtid i Telenor Arena betyr tøffe skjebnedager for Lars Holter-Sørensen. Styrelederen er klar på hva som er klubbens fremste mål.

Les også: Stabæk kan bli kastet ut av Telenor Arena


– Vårt utgangspunkt er at arenaen på Fornebu kommer til å forbli Stabæks hjemmebane. Det er mange utfordringer, men jeg forventer at dialogen munner ut i et positivt resultat, sier han.

– Må vurdere

– Kan en av mulighetene likevel være at Stabæk havner på Nadderud igjen?
– Jeg tror ikke det blir aktuelt, fordi regnestykket neppe går i hop. Men vi må jo vurdere den muligheten også.

Over 100 mill.

Stabæk kan uansett ikke spille på Nadderud så lenge de er i eliteserien. Nadderud trenger investeringer for mer enn 100 millioner kroner for å møte Fotballforbundets krav.

Loe: – Forholder oss til kontrakten

Det må bygges flere tusen nye sitteplasser under tak, nye garderober, nye vip-fasiliteter og nytt parkeringshus, ettersom den gamle parkeringsplassen er gjort om til kunstgressbane.
– En slik oppgradering kan ta mellom to og tre år, fordi det må reguleringsplan og byggesak til, opplyser Bærums ordfører Odd Reinsfelt.

Artikkeltags