Ta årets sommerbilde og vinn et kamera

FJORÅRETS VINNER: Dette ble vinnerbildet i fjorårets konkurranse. Det er Kristin Hesland Noren som her har tatt bilde av seg selv. FOTO: KRISTIN HESLAND NOREN

FJORÅRETS VINNER: Dette ble vinnerbildet i fjorårets konkurranse. Det er Kristin Hesland Noren som her har tatt bilde av seg selv. FOTO: KRISTIN HESLAND NOREN

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tar du et knakende godt sommerbilde er det bare å sende det inn til Budstikkas store fotokonkurranse.

DEL

Se bilder i fotokonkurransen her (oppdateres fortløpende)!

I flere år har Lesernes sommerbilder vært en suksess i Budstikka. Denne sommeren blir det derfor ny runde med den populære fotokonkurransen.

Ukesvinnerne får kinobilletter i premie og er samtidig med i konkurransen om hovedpremien for årets beste sommerbilde, et Nikon D3200 speilreflekskamera med 18-55 mm objektiv..

I likhet med tidligere år blir alle innsendte bidrag vist på Lesernes Budstikka, mens et utvalg presenteres i lørdagsavisen. Første dag med bilder i avisen er lørdag 30. juni og siste dag er fredag 17. august.

LES OGSÅ: Kristin (17) knipset vinnerbildet av seg selv i vannet

Slik gjør du

1. Logg inn på Lesernes Budstikka (lesernes.budstikka.no), eventuelt registrer deg som ny bruker om du ikke er det fra før. Det gjør du HER. Dette er gratis.

2. Velg fanen Fotokonkurranse i menylinjen øverst på siden.

3. Klikk på den grønne knappen "Send inn ditt bilde".

4. Skriv inn bildetittel og beskrivelse, samt navn på fotografen. Vi oppfordrer til å bruke fullt navn på personene som er avbildet. Last opp bildet fra din pc ved å klikke Bla gjennom.

5. Deretter klikker du på den sorte knappen "Send inn bilde".

6. Hvis du er fornøyd med hvordan bildet ser ut, klikker du Ja, send inn bildet nå (står over bildet). Hvis ikke, klikker du på Nei, gå tilbake til forrige side (står over bildet).

7. Dersom du klikker Ja, blir bildet umiddelbart publisert.

8. Hver deltager kan sende inn fire bilder i konkurransen.

Hovedvinneren offentliggjøres onsdag 22. august.

Artikkeltags