Lover dusør etter frekt tyveri av unik kjole

Elin Robsund og Hilde Østerholt driver agenturet Design Fra Hjertet AS fra Vøyenenga. Fredag ble en kjole som ligner på denne, ståjlet fra butikklokalet. Nå lover de dusør til den som kan bidra til at kjolen kommer til rette igjen.

Elin Robsund og Hilde Østerholt driver agenturet Design Fra Hjertet AS fra Vøyenenga. Fredag ble en kjole som ligner på denne, ståjlet fra butikklokalet. Nå lover de dusør til den som kan bidra til at kjolen kommer til rette igjen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Fredag opplevde Elin Robsrud og Hilde Østerholt noe som irriterer dem kraftig.

DEL

Les alt innhold på Budstikka.no – 99 kr for to måneder.

Se alle bildene ved å bla i toppen av artikkelen.

Elin Robsrud var da alene i butikken siden hennes kompanjong Hilde Østerholt hadde sin siste feriedag i denne omgang.

De to driver Design Fra Hjertet AS, en klesbutikk på Vøyenenga, der de både selger spesialdesignede og unike klær og syr i det lille lokalet.

Tyverier av klesplaggene har de så langt vært forskånet for, helt frem til fredag før helgen.

- Det må ha skjedd etter lunsj. Det er en del folk innom her, men vi overfaller ikke de som kommer inn, men lar de få gå rundt og kikke. Vi sitter ofte og syr, men har aldri opplevd tyveri tidligere. Det hadde jeg aldri trodd vi skulle oppleve heller, sier en fortvilet Robsrud.

- Jeg ble helt paff da jeg oppdaget det. Det er ekkelt å vite at folk du hilser og smiler til forsyner seg bak ryggen din, sukker hun.

Mye penger

Klærne de designer er lette og kjenne igjen, og de lages i svært få eksemplarer. Kjolen som ble stjålet, har en utsalgspris på 2.800 kroner.

- Vi driver dette helt uten økonomisk støtte fra noen. Derfor er det snakk om mye penger for oss når vi mister en slik kjole. Vi rekker kanskje å sy to av de i løpet av en dag, forteller Hilde Østerholt.

Kjolen som ble stjålet er svært lik den som er avbildet øverst i artikkelen. Det er noe tekst på siden.

Dusør

Begge to synes det er spesielt at en kjole blir stjålet fra deres butikk, mest fordi kjolen er så lett å kjenne igjen at det vil være et sjansespill å bruke den offentlig.

Robsrud, som var i butikken da tyveriet skjedde, har ingen spesielle mistenkte. Men både hun og Østerholt ønsker å strekke seg langt for å få kjolen tilbake.

- Vi skal gi en hyggelig overraskelse til den som kan bidra til at kjolen kommer til rette. Kanskje får tyven dårlig samvittighet også, da kan vedkommende levere kjolen på politistasjonen, forteller Robsrud og Østerholt.

Les flere nyheter.

Artikkeltags