Leter etter Sigrid (16) på parkeringsplasser og strender

SØKER PÅ HOLMEN: Fredag ettermiddag vil en gjeng søke etter Sigrid Giskegjerde Schjetne ved Holmen. FOTO: PRIVAT/NTB SCANPIX

SØKER PÅ HOLMEN: Fredag ettermiddag vil en gjeng søke etter Sigrid Giskegjerde Schjetne ved Holmen. FOTO: PRIVAT/NTB SCANPIX

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

60 personer søkte torsdag kveld etter Sigrid på Fornebulandet og Oksenøya. Fredag ettermiddag fortsetter leteaksjonen på Holmen.

DEL

– Vi vil fokusere på parkeringsplasser og strender. Frivillige kan møte på Holmen Fjordhotell for ca. tre timers søk, skriver initiativtager Frode Valland til Budstikka i en e-post.

De som ønsker å delta i søket, bes møte på Holmen Fjordhotell klokken 17 fredag. De som har båter og hunder, oppfordres til å møte med det.

– Kom med refleksvester, gode klær, båter, hunder i bånd. Noen må søke i rør og bekker så ta på klær som passer, fortsetter Valland i e-posten.

LES OGSÅ: Her søkes det etter Sigrid

60 søkte på Fornebulandet

Nesten 80 personer deltok i leteaksjonen etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne onsdag kveld i områdene ved Vestmarksetra, Solli og Dikemark. Torsdag kveld stilte 60 frivillige opp på Hundsund ungdomsskole for å søke etter 16-åringen på Fornebulandet og Oksenøya. I tillegg til de organiserte leteaksjonene, oppfordres folk til å lete på egen hånd.

– Det er viktig at folk ser på sine egne privatarealer – på eiendommen, båtplassen, hagen, hytta, på steder som kanskje har stått tomme en stund og så videre, skriver Valland.

LES OGSÅ: Leter etter Sigrid i Asker og Bærum

Registrer leteområdene

Oppfordringen til privatpersoner som bidrar i søket etter 16-åringen er at eventuelle funn meldes til politiets tipstelefon.

I tillegg bes man om å registrerer leteområdene på kartet, med navn og telefonnummer.

Artikkeltags