- Et horoskop er viktig å ta med seg. Det vil hjelpe prinsessen å bli kjent med seg selv og sitt indre, og det vil hjelpe folket å lære henne å kjenne, sier Hegerland til Budstikka.

Han har 20 års erfaring som astrolog, og holder til på den gamle pikeskolen på Hvalstad under Skaugumåsen - ikke så mange steinkastene fra den nye prinsessens hjem.

- Det er mye spennende energi rundt henne. Hun er en reformator som vil gå nye veier, sier Hegerland.

Suveren jente

Blant annet forteller horoskopet at den vesle prinsessen vil ha mye originalitet og stor tiltrekningskraft. Hun vil være opptatt av humanisme, spiritualitet og religion, og være idérik og forut for sin tid. Horoskopet gir bilde av en tronarving som vil bryte barrierer og gå sine egne modige veier hva gjelder utseende, klær, oppførsel.

Utfordringer vil også møte den vesle prinsessen. Av horoskopet kommer det frem at ved 2,11, 20, 29, 38 år kan det skje vanskelige og utbrytende ting for henne. Det kommer også frem at den lille kan ha en krevende mor eller far med store forventninger til seg.

Liker det materielle

Prinsessen er født ved nymåne og er dermed suveren til å starte prosjekter. Den vesle jenta vil ha et stort oppmerksomhetsbehov, ofte i et bilde som en kverulerende samfunnsbeskytter. Horoskopet understreker at prinsessen må få frihet; hun er en leder og en ener på sitt felt.

I horoskopet kommer det også frem at prinsessen vil like å omgi seg med skjønnhet og materielle eiendeler, og at dette ikke må overdrives.

- Tren følelsesmessig tilpasning og søk ditt sanne jeg først, oppfordrer Hegerland Norges nye tronarving.