Gjennom et lite hull på ca. 2 kvadratcentimeter, fikk de aller ivrigste et lite glimt av gutta i the Rolling Stones da de øvde på Telenor Arena, fredag ettermiddag og kveld. Like etter klokken 21. fikk den fremmøtte fansen også et glimt av Stones-stjernen og frontfigur Mick Jagger i det han forlot Telenor Arena i en sort Mercedes. Det var etter en over tre timer lang øvelse.

SE VIDEO I VINDUET OVER

Etter to lange økter i Filmparken på Jar har bandet flyttet seg til Fornebu, hvor de også skal spille konsert på mandag. Det har ikke gått upåaktet hen hos fansen, og Budstikkas reporter på stedet kan fortelle at de ivrigste hadde vært på Fornebu i manger timer i håp om å få et glimt av de gamle heltene.

En av dem som fulgte ivrig med gjennom kikkehullet kunne fortelle at det britiske bandet hadde holdt på siden klokken 17, og at de til klokken 20 hadde spilt seg gjennom 20 sanger. Mannen, som nok er blant de ivrigste. skal også ha skrevet ned samtlige sanger som ble spilt.

LES OGSÅ:

Utsolgt på 13 minutter

Mandag entrer Rolling Stones scenen på Telenor Arena. Konserten, hvor det ble lagt ut 25.000 billetter, ble utsolgt etter 13 minutter i slutten av mars.

LES OGSÅ:


Opptil 2.525 kroner har publikum måttet punge ut for å se de gamle rockestjernene. De rimeligste billettene lå ute til 915 kroner. De dyreste billettene gir publikum adgang til «Golden Circle», et avsperret område tett opp mot scenen.

LES OGSÅ: Her hilser Stones-stjernen Keith Richards på Budstikka

Det norske bandet Big Bang varmer opp for Stones, etter planen går Big Bang på scenen klokken 19.30 mens det engelske rockebandet skal være klare en time senere.