Guri Størvold blir rådgiver hos Zynk

BLIR RÅDGIVER: Guri Størvold (35) blir kommunikasjonsrådgiver etter mange år som statssekretær og rådgiver for senterpartiledere.FOTO:JOAKIM S. ENGER

BLIR RÅDGIVER: Guri Størvold (35) blir kommunikasjonsrådgiver etter mange år som statssekretær og rådgiver for senterpartiledere.FOTO:JOAKIM S. ENGER

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Tidligere statssekretær Guri Størvold fra Askerbørskogen blir ny rådgiver i kommunikasjonsbyrået Zynk.

DEL

Kort tid etter at det ble kjent at Guri Størvold ga seg som statssekretær bytter hun ut skistøvlene i Kjekstadmarka med en ny, utfordrende jobb.

Likevel vil hun nok rekke en del skiturer utover ettervinteren, siden tiltredelsestidspunktet skal vurderes av Karanteneutvalget.

LES OGSÅ: Størvold gir seg som statssekretær

Solid praksis

Størvold har de siste seks årene vært rådgiver for partilederen i Senterpartiet og statssekretær i Olje- og energidepartementet, Samferdselsdepartementet og Kommunal- og regionaldepartementet.

I Zynk AS får hun Claus Sonberg som sjef.

– Jeg gleder meg til å bidra med min erfaring i det jeg opplever som det mest spennende kommunikasjonsbyrået i Norge nå. Min jobb har vært å gi råd i krevende situasjoner for toppledere i norsk politikk. Med mange års erfaring som rådgiver i toppolitikken har jeg utviklet en bred samfunnsforståelse og fagkunnskap på mange områder. Jeg har mye erfaring fra strategiarbeid og mediehåndtering når jeg nå går til kommunikasjonsbransjen, sier Guri Størvold.

Artikkeltags