Borgen-skjønnhet gjør stor suksess i Elle

I AFRIKA: Alexandra Ørbeck-Nilsen poserer med ville dyr i Afrika i juni-nummeret til Elle. FOTO: ÅSTA TÄLLGÅRD

I AFRIKA: Alexandra Ørbeck-Nilsen poserer med ville dyr i Afrika i juni-nummeret til Elle. FOTO: ÅSTA TÄLLGÅRD

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Alexandra Ørbeck-Nilssen (21) poserer med løver, geparder og strutser i norske Elle. – Et av høydepunktene i min modellkarriere, sier Borgen-jenta.

DEL

Les alt innhold på budstikka.no for kun kr 6,30,- pr. dag

Alexandra Ørbeck-Nilssen er født på Borgen i Asker, men har de siste årene bodd i Afrika. I januar fikk hun besøk av fotograf Åsa Tällgård på savannen i Namibia – hennes andre hjem. Resultatet kan du se i nummer fem, seks og syv i motemagasinet Elle.

– En slik type serie er aldri blitt gjort før. Jeg er utrolig fornøyd med bildene, sier 21-åringen.

Del på Facebook

Jobber med ville dyr

På bildene viser hun frem moteriktige plagg med blant annet ville løver, sjimpanser, geparder og strutser ved sin side. Til tross for at dyrene kan være farlige, hevder Ørbeck-Nilssen at hun aldri var redd under fotoshooten. Hun har nemlig jobbet tett på ville dyr – som ikke kan ta vare på seg selv – de siste to årene for organisajonen «Harnas Wildlife Foundation».

Og endelig fikk modellen vise sitt sanne jeg.

– På vanlige fotoshooter spiller man en rolle. Men på disse bildene er jeg meg selv. Dette er definitivt et av høydepunktene i min karriere. I tillegg er det fint at dyrene og stiftelsen den oppmerksomheten som de trenger. Det kan rett og slett ikke bli bedre, smiler hun.

– Enestående bilder

Bildene er blitt tatt godt imot i Elle-systemet internasjonalt. Serien hvor hun poserer med løver, i motemagasinets femte utgave, er plukket ut som et av Elles aller beste bildeserier den måneden, og kan dermed ende opp i magasinets ulike utgaver i utlandet.

– For meg betyr dette veldig mye. Dette er et steg fremover for norske Elle, Mote-Norge og ikke minst for meg, sier modellen.

Fotoshooten skal ha hatt et voksent budsjett, men Elle-redaktør Signy Fardal vil ikke røpe hvor mye penger som er brukt. Hun beskriver bildene som enestående og fantastiske.

– Det er på grunn av Alexandra vi har fått gjort disse bildene. Jeg er utrolig imponert over hennes engasjement med disse dyrene, sier Fardal til budstikka.no.

Alexandra Ørbeck-Nilssen har jobbet som modell siden hun var 13 år. Hun har blant annet bodd i New York og Paris, men vil i fremtiden ha Afrika som sin base.

Artikkeltags